Main Akaun Dalam Talian Juara Untuk Relaksasi

Akaun dalam talian Champions didapati sebagai superhero berasaskan langganan bertemakan permainan main peranan dalam talian berbilang pemain besar-besaran oleh bekas bandar wira/penjahat yang dibangunkan oleh  velumventures.com Cyrus Studios berdasarkan lesen Juara. Permainan ini telah dikeluarkan untuk Microsoft Windows dan permainan ini juga sedang dibangunkan untuk Xbox 360. Peraturan dan tetapan permainan adalah berdasarkan peraturan Sistem HERO. Permainan itu sendiri adalah berorientasikan tindakan dan serangan dan blok yang berjaya meningkatkan meter kuasa yang kemudiannya boleh dibelanjakan untuk melancarkan tindakan yang lebih berkuasa. Kematian diserahkan dengan cara yang sama di City of Heroes, di mana pemain boleh memilih untuk dihidupkan semula oleh rakan sepasukan atau dilepaskan semula di tapak neutral, tetapi ini tidak mengakru hutang pengalaman.

Tetapi apabila kematian, anda kehilangan salah satu daripada lima kemungkinan Bintang Hero terakru anda Bintang-bintang ini diperoleh kerana terus hidup semasa mengalahkan NPC. Watak anda pula memperoleh bonus kepada keberkesanannya untuk setiap peratusan yang diperoleh bintang (peratusan meningkat kepada kerosakan, penyembuhan, dll). Akaun dalam talian juara permainan menampilkan sistem bola di mana musuh yang dikalahkan oleh pemain menjatuhkan bola yang memberi manfaat kepada kehidupan kuasa wira, atau tenaga buat sementara waktu. Permainan ini juga termasuk kemahiran kerajinan bukan pertempuran, seperti pelbagai kajian dalam sains, senjata dan sihir, yang mana ini mempunyai tiga pengkhususan lain yang boleh dipilih oleh pemain di bawahnya. Terdapat juga pelbagai kuasa perjalanan, termasuk berayun menggunakan web atau cangkuk bergelut, terbang, terbang api, terbang jet-boot, lompat but roket, cakera hover, lompat super, kelajuan super, teleportasi, akrobatik, luncur ais, terbang bumi, dan terowong. Aksi utama sedang berlaku dalam permainan ini di alam semesta akaun dalam talian juara yang menampilkan watak Juara sebagai NPC. Kawasan termasuk kawasan bandar, pulau yang dipenuhi dinosaur, runtuhan bawah tanah dan sarang bawah air, Wilayah khas yang dipanggil sebagai litar bawah tanah membolehkan pemain lawan pemain bersaing.

Juga kubu kuat telah digunakan untuk permainan yang melibatkan senario pemain v/s pemain, di mana pemain akan mengambil peranan sebagai penjahat super yang cuba keluar atau wira super yang cuba membendungnya. Setiap wilayah dalam permainan adalah “iinstance” dengan sehingga 100 pemain di dalamnya pada satu masa. Wilayah ditetapkan semula jika anda keluar dan kembali, hanya menyimpan “keadaan wilayah anda pada “titik simpanan” tertentu. Anda boleh melawati semula wilayah yang sama untuk membuat semula beberapa misi berulang kali. Lokasi untuk permainan ini dipanggil sebagai akaun ffxiv termasuk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *