Apakah mesin slot kejayaan besar

Charles Fay mencipta mesin slot pertama, “Liberty Bell”. Mesin ini telah dicipta di bengkelnya di San Francisco pada tahun 1887. Mesin slot asal adalah lebih kecil daripada yang sekarang. Liberty Bell, mesin slot yang menampilkan 3 gulungan dan 20 simbol, adalah serupa dengan hari ini. Ciptaan Fay telah dipopularkan dan menjadi kejayaan besar dalam masa yang singkat.

Herbert Mills mencipta mesin slot yang dipanggil “Operator Bell”, yang merupakan salinan “Liberty Bell” dan pertama kali diperkenalkan pada tahun 1907. Dia adalah pembuat Chicago. Mesin slot adalah satu kejayaan besar. Mesin slot sangat popular di Amerika Syarikat pada tahun 1910.

Apakah mesin slot? mega888 android

Mesin slot ialah mesin yang mempunyai beberapa gulungan bulat dengan saiz yang berbeza. Kekili boleh mempunyai simbol yang berbeza sama ada dilekatkan atau dilukis padanya. Mana-mana simbol boleh digunakan, tetapi yang paling popular ialah bar, ceri dan simbol jackpot nombor tujuh. Tidak kira simbol apa yang anda pilih, cara ia akan dimainkan atau berapa banyak ia akan dibayar.

Bagaimana anda bermain permainan itu?

Pemain perlu terlebih dahulu memasukkan beberapa syiling atau token permainan dalam slot syiling yang terletak di hadapan mesin. Gelendong akan berputar apabila pemain menarik pemegang, yang terletak di sebelah kanan mesin. Gelendong berhenti berputar mengikut susunan yang ditunjukkan pada skrin. Matlamatnya adalah untuk memadankan simbol pada garis gaji. Jadual kombinasi kemenangan terletak di bahagian atas skrin atau tepat di atasnya. Ia menunjukkan hierarki kombinasi kemenangan serta jumlah yang dibayar oleh setiap satu apabila ia muncul pada garis gaji yang aktif.

Mesin moden selalunya mempunyai butang sebagai ganti pemegangnya. Butang ini dilabelkan “pusing”, dan ditekan oleh pemain untuk memutar gulungan. Mesin moden mungkin mempunyai butang berlabel “kredit”. Butang ditandakan sebagai “kredit” pada beberapa mesin moden. Ini bermakna bahawa bukannya membayar pemenang dalam syiling, mesin akan mengkreditkan kemenangan kepada meter kad kredit. Meter kredit mesin memaparkan kemenangan yang dikreditkan secara berangka. Pemain mempunyai pilihan untuk mengeluarkan atau bermain kredit. Butang bertanda “main satu kredit” boleh ditekan oleh pemain untuk memainkan kredit. Setiap kali butang ditekan, mesin akan mengurangkan satu kredit daripada meter kreditnya dan menjadualkan satu syiling sebagai “syiling keluar”. Butang ini boleh ditekan sehingga had syiling maksimum mesin.

Jika mesin yang digunakan pemain mengambil 5 syiling, pemain boleh menekan “butang main satu syiling” sebanyak 5 kali. Syiling ini diambil dari akaun pemain dan kemudian dikreditkan ke tarikan seterusnya pemain. Skrin akan menunjukkan “syiling diterima”, atau dalam kes tertentu, lampu akan menyala. Ia akan berfungsi seolah-olah pemain telah memasukkan lima syiling ke dalam slot, bukannya menggunakan kreditnya. Majoriti mesin moden mempunyai butang yang mengatakan “main syiling maksimum”. Ini boleh dirujuk sebagai “main lima syiling” untuk mesin yang mempunyai maksimum lima syiling atau “main empat syiling” untuk mesin yang mempunyai maksimum empat syiling. Butang ini akan membolehkan pemain memainkan semua syiling secara automatik yang boleh diambil oleh mesin. Kredit ini juga boleh ditunaikan dengan pemain menekan butang bertanda “kumpul”. Butang ini akan membolehkan mesin membayar dengan syiling atau token untuk semua kredit yang ditunjukkan pada meter kreditnya. Syiling ini kemudiannya akan jatuh ke bahagian bawah mesin di atas pinggan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *